City Tour Hurghada

Prezentarea Turului

Dacă încă nu ai ajuns în Egipt, probabil ai descoperit că Hurghada este regiunea cu majoritatea hotelurilor și bazelor de cazare. Fiind un oraș dezvoltat de curând, este foarte animat și înfățișează cultură localnicilor, care se reunesc în bazar, sau piețe, că să își vândă mărfurile către turiști.

Turul orașului se stabilește în funcție de grupul format.

Verifică Disponibilitatea
City Tour Hurghada

Itinerariu

Ce vom vizita aici :
📍 Moscheea
📍 Biserica Creștină
📍 Marina
📍 Piață de peste
📍 Piață de fructe
📍 Bazarul
În funcție de numărul de persoane vom crea o ofertă specială pentru voi. Așadar, ne puteți transmite solicitarea pe Facebook sau Whatsapp , iar noi vom răspunde imediat cu oferta specifică grupului vostru.
Verifică Disponibilitatea

Sfaturi de călătorie

Cairo, Luxor : este recomandat sa aveți la voi încălțăminte cu vârful închis, apă, îmbrăcăminte de culoare deschisă, lejeră, preferabil cu mânecă lungă (in, bumbac),cremă cu protecție solară, ochelari de soare.

Safari: încalțăminte cu vârful închis, îmbrăcăminte lejeră, preferabil pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă, eșarfe (sarafan), ochelari de soare, apă

Excursiile de apă (Orange Bay, Paradise Island, scufundări, snorkeling, casa delfinilor): recomandat ochelari de soare, cremă de corp cu factor de protecție ridicat, prosop de plajă.

Detalii despre plată

Plata se va face cash înaintea plecării în tur.
În cazul returnării plății, aceasta nu se poate face cu mai puțin de 24h inainte de plecare.

Important

Pentru turiștii cazați în zona Safaga, Makadi sau Sahl Hasheesh, prețul pentru transfer va fi achitat separat față de prețul excursiilor.

Primește noutățile Tour Kingdom pe email!


Rezervă un tur
Politica de Confidențialitate
Termeni și condiții
Politica Cookie
tururi-egypt
envelope