Descoperă Egiptul alături de noi

Misiunea noastră

Într-o lume mereu schimbătoare , în care oamenii sunt într-o permanentă căutare de "nou", noi alegem, să ne concentrăm atenția pe adevarata "esență" a vacanțelor, să creăm amintiri alături de clienții noștri, alegem să împărtășim din cultura localnicilor, să vizităm locuri în care istoria încă își pune amprenta , să punem accent pe oameni, relaxare, voie bună și servicii de cea mai înalta calitate, misiunea noastră fiind aceea de a-i inspira pe oameni să viziteze Egiptul alături de noi.
Cine suntem noi?
Cum am inceput
TOUR KINGDOM este o agenție cu oameni tineri și dinamici, ce își desfășoară activitatea în Egipt, Hurghada. Născută din pasiunea și dorința de a crea adevărate experiențe, amintiri și vacanțe de neuitat, principala noastră activitate este consilierea în domeniul turistic și oferirea de servicii, menite să satisfacă și cele mai variate gusturi. Satisfacerea nevoilor clienților este mereu pe primul plan, iar aici experiența noastră de peste 3 ani își spune cuvântul.
Contactează-ne

De ce să ne alegi pe noi?

Avem consultanți și ghizi cu experiență în care clienții noștri pot avea încredere și cu care cu siguranță le va face plăcere să lucreze. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor, așa că observațiile și sesizările din partea clienților reprezintă de asemenea o importantă parte a activității noastre.
Prețurile practicate de noi sunt medii, și avem o disponibilitatea 24/7 pe toată durata excursiilor și șederii în Egipt, oferim soluții și alternative în timp record, prețuri speciale, oferte și pachete în funcție de perioada și numărul de persoane.

Testimoniale

"One of the best services and the most amazing guide
The prices are perfect for everyone
I highly recommend this company!"

Larisa Cernean

"The Best! They were Egypt itself! 
Amazing people! If it wasn't for them our vacation would have never been Top!"

Alexandra Stimate

"It was amazing Tour!
Recommend Tour Kingdom."

Mohamed Emad

Primește noutățile Tour Kingdom pe email!


Rezervă un tur
Politica de Confidențialitate
Termeni și condiții
Politica Cookie
tururi-egypt
envelope