Scufundări

Prezentarea Turului

Excursie de o zi
Plecare : ora 08:00 | Întoarcere : ora 16:00
Preț : 27 Eur / pers

Să faci scufundări înseamnă să vezi frumusețile apei în adânc, nu doar la suprafață apei, cum e în cazul snorkeling-ului. Așadar, dacă vă plac scufundările și universul marin, bifați și excursia aceasta. Sunt oameni care vin special pentru scufundări, de 3 ori pe an, fiind vrăjiți de apă și universul ei din zona Marii Roșii.

Verifică Disponibilitatea
Scufundări

Itinerariu

În ceea ce privește programul, de dimineață ghidul o să vă întâmpine la hotel, pentru a vă conduce la centrul pentru scufundări. Aici veți avea parte de:

un instructaj profesionist, înainte de a începe procedurile. Costumul și echipamentul va fi furnizat de către noi.

Excursia se va desfășura exclusiv pe barcă.
În larg vom avea câte 2 sesiuni de scufundări în 2 locuri diferite.
Prânzul va fi asigurat de această dată la bordul bărcii și veți avea la dispoziție pe tot parcursul excursiei băuturi nonalcoolice, iar mâncarea, care constă în pui, peste, orez, paște și diferite salate va fi inclusă în preț.

După câteva ore de distracție în larg, excursia se termină odată cu ajungerea înapoi în port și transportul dumneavoastră înapoi la hotel.

Verifică Disponibilitatea

Sfaturi de călătorie

Cairo, Luxor : este recomandat sa aveți la voi încălțăminte cu vârful închis, apă, îmbrăcăminte de culoare deschisă, lejeră, preferabil cu mânecă lungă (in, bumbac),cremă cu protecție solară, ochelari de soare.

Safari: încalțăminte cu vârful închis, îmbrăcăminte lejeră, preferabil pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă, eșarfe (sarafan), ochelari de soare, apă

Excursiile de apă (Orange Bay, Paradise Island, scufundări, snorkeling, casa delfinilor): recomandat ochelari de soare, cremă de corp cu factor de protecție ridicat, prosop de plajă.

Detalii despre plată

Plata se va face cash înaintea plecării în tur.
În cazul returnării plății, aceasta nu se poate face cu mai puțin de 24h inainte de plecare.

Important

Pentru turiștii cazați în zona Safaga, Makadi sau Sahl Hasheesh, prețul pentru transfer va fi achitat separat față de prețul excursiilor.

Primește noutățile Tour Kingdom pe email!


Rezervă un tur
Politica de Confidențialitate
Termeni și condiții
Politica Cookie
tururi-egypt
envelope