Semi-submarin

Prezentarea Turului

Plecare : ora 11:00 | Întoarcere : ora 14:00
Preț : 15 Eur / pers

Excursia cu semi submarinul este dedicata copiilor, parintilor si celor care nu știu să înoate, dar vor să descopere frumusețile marine: coralii, peștii multicolori, relieful subacvatic. Un peisaj unic!

Verifică Disponibilitatea
Semi-submarin

Itinerariu

De dimineață, ghidul o să vă întâmpine la hotel, pentru a vă conduce în port.

Excursia se va desfășura exclusiv pe semi-submarin.

După câteva ore de distracție în larg, excursia se termină odată cu ajungerea înapoi în port și transportul dumneavoastră înapoi la hotel.

Verifică Disponibilitatea

Sfaturi de călătorie

Cairo, Luxor : este recomandat sa aveți la voi încălțăminte cu vârful închis, apă, îmbrăcăminte de culoare deschisă, lejeră, preferabil cu mânecă lungă (in, bumbac),cremă cu protecție solară, ochelari de soare.

Safari: încalțăminte cu vârful închis, îmbrăcăminte lejeră, preferabil pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă, eșarfe (sarafan), ochelari de soare, apă

Excursiile de apă (Orange Bay, Paradise Island, scufundări, snorkeling, casa delfinilor): recomandat ochelari de soare, cremă de corp cu factor de protecție ridicat, prosop de plajă.

Detalii despre plată

Plata se va face cash înaintea plecării în tur.
În cazul returnării plății, aceasta nu se poate face cu mai puțin de 24h inainte de plecare.

Important

Pentru turiștii cazați în zona Safaga, Makadi sau Sahl Hasheesh, prețul pentru transfer va fi achitat separat față de prețul excursiilor.

Primește noutățile Tour Kingdom pe email!


Rezervă un tur
Politica de Confidențialitate
Termeni și condiții
Politica Cookie
tururi-egypt
envelope